Blogger Agency

Magyarország első blogger ügynökségeként válogatott írói csapattal állunk rendelkezésedre, hogy online és offline felületeidet személyre szabott tartalommal tölthesd meg, mely termékednek, szolgáltatásodnak tökéletes értékesítési hátteret biztosít. Fiatal írókból álló csapatunk a piac különböző területeit illetően készít tartalmat, legyen az egy PR anyag, vagy akár teljes weboldal szövegezés.

Szóljon ez most Rólad!

A Blogger Agency-t azért alapítottuk, hogy széles körben egyedi tartalom-marketing megoldásokat nyújtsunk partnereink részére a social media különböző felületein.   Manapság mindenki keresi az aktuális trendeket, a menő kommunikációs formákat, csatornákat, szlogeneket, az ütős mondatokat és a vagány, informatív tartalmakat. Ha ehhez kellő stílus, innovációs szemlélet és merészség is párosul, akkor kész is a hatékony értékesítéshez szükséges tökéletes kombó.   A mi termékünk az írás. A kommunikációs hatás, a brand építés szavakon, posztokon, blogokon és vlogokon keresztül. Mit gondolsz? Szóljanak rólad a hírek? Legyen veled tele a sajtó?

blogger, COVID-19, korona, koronavírus
blogger, COVID-19, korona, koronavírus

Profit a sorok között!

Hogy miért jó ez bárkinek? Bárkinek nem jó. De Valakinek igen. Annak, aki fontosnak tartja a pozitív szemléletű marketing kommunikációt, a széles körű látásmódot, és hisz a tökéletesen felépített kontent-stratégiák, innovatív kampányok sikerességében. Hidd el, nem fog beletörni a tollunk!

Beszéljenek a számok!

15 blogger

60 cikk/hónap

Több ezer like, megosztás és interakció

Több, mint 1 000 000 elérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szeretnél egy cikket holnapra? Brand-et építenél, de annyira jó vagy, hogy elakadt a szavad? Tuti a weboldal, de nyűgös a szöveg? Ha megvan a célközönség, de nincs meg a stílus, keress bennünket! Ha legalább annyira profi vagy a gasztroban, mint más az űrkutatásban, de nincs időd és főleg kedved a kommunikációval molyolni, csak told a témát! Mi nyomjuk hozzá a szöveget!