Üzlet

BARNA – RÖVID – kandispálca – 100 db/csomag

A KANDISCUKOR NEM PUSZTÁN ÉDESÍTŐ! A KANDISCUKOR A KÁVÉZÁS LUXUS ÉLMÉNYE!

 

A nádcukor legelegánsabb formája! A 100%-ban nádcukorból készült, manufakturális eljárással készült cukor különlegességek teák, kávék, hideg és forró italok édesítésére.

 A barna kandiscukor  egyedi, speciális eljárási technikával készül manufaktúránkban. Ezek a kézműves termékek a manufakturális eljárásnak köszönhetően valóban kiváló minőségűek.

Egy darab rövid barna kandiscukor glikémiás Indexe: 68

 

nádcukor, kockacukor, cukor, cukorshop

5 készleten

Leírás

A fapálca 9 cm hosszú, átmérője pedig 0,25-0,30 cm széles. A buzogány alakú kristályosított cukor rész hossza 2-3 cm.  A pálca teljes hossza, a cukor résszel együtt 9-10 cm.

Hosszúsága miatt ezeket a pálcákat kisebb kávés vagy teás csésze mellé érdemes oda készíteni. Kiváló kiegészítője lehet egy capuccinonak, az espressonak, vagy akár egy csésze roiboos-, fehér- vagy zöld teának is, de egy finom üdítő mellé helyezve is kimondottan elegáns és ízletes különlegesség. Nem kell attól tartani, hogy megromlik, hiszen minőségét korlátlan ideig megőrzi.

A barna, rövid kandiscukor nagyon sokféleképpen felhasználható az ételek és italok édesítéséhez és dekorálásához. A barna szín már önmagában is szerencsés választás, hiszen szinte mindenhez passzol, mégis talán a kávé- és teakülönlegességek mellé a legideálisabb. Emellett tökéletes dekorációs elem lehet például egy természet színei ihlette esküvőn, vagy egy elegáns céges rendezvényen is. Egy biztos, nagyságrendekkel emeli a vendéglátás színvonalát és a vendégek élményének értékét! Az igazi élmény értéke pedig felbecsülhetetlen! Ezt a luxus érzést adja neked és vendégeidnek ez a különleges cukor. Hiszen a kandiscukor nem pusztán édesítő! A kandiscukor kávézás luxuskivitelben!

Rendeld meg most kedvezményes áron!

 

Mi a kandiscukor?
A kandiscukor vagy más néven jeggecukor, nagy, legalább 5 milliméter hosszú, nagyméretű kristályokból áll, melyet cukoroldat hűtésével és lassú királyosításával állítunk elő. A kandiscukor különleges kézműves technikával készül, hogy ezzel is biztosítsuk a termékek elsőosztályú minőségét. Az elkészült kandiscukrot egy hosszú fa pálcikán rögzítjük, így fogyasztása a forró italok mellé nemcsak praktikus, de rendkívül elegáns is.

Miért ajánljuk a kandiscukrot?
– Azért, mert elegáns és praktikus kiegészítő kávék, teák mellé.
– Azért, mert emeli a kávézók, cukrászdák és éttermek színvonalát, nívóját.
– Azért, mert élménnyé varázsolja a kávézás pillanatát.
–  Azért, mert az ajándékcsomagok igazi gyöngyszeme lehet.
–  Azért, mert a tea- és kávé különlegességek mellé különleges édesítőszer dukál!
– Azért, mert emeli az esküvők, rendezvények, szüetésnapi események színvonalát.
– Azért, mert tökéletes limonádék, kávé-, és teakülönlegességek izgalmas és változatos íz- és látvány világának kiemelésére
– Azért mert egy gourmet vacsora nem telhet el minőségi kávézás nélkül, ami mellé minőségi édesítőszer kell.

 

A termék minőségi (gyártói) paraméterei.

Additional Information
Tömeg 1,2 kg