Üzlet

Színes kristálypálca – 10 db/csomag

SZÍNES KANDISCUKOR, A KOKTÉLOK ÉS LIMONÁDÉK ELENGEDHETETLEN KELLÉKE!

 

A nádcukor legelegánsabb formája! A 100%-ban nádcukorból készült, manufakturális eljárással készült cukor különlegességek teák, kávék, hideg és forró italok édesítésére.

 A színes kandiscukor  egyedi, speciális  eljárási technikával készül manufaktúránkban. Ezek a kézműves termékek a manufakturális eljárásnak köszönhetően valóban kiváló minőségűek.

Egy darab hosszú színes kandiscukor glikémiás Indexe: 68

nádcukor, kockacukor, cukor, cukorshop

Clear
Leírás

A fapálca 15 cm hosszú, átmérője pedig 0,25-0,30 cm széles. A buzogány alakú kristályosított cukor rész hossza 4-5 cm.  A pálca teljes hossza, a cukor résszel együtt 15-16 cm.

Csábító és elegáns! A legjobb minőségű nádcukorból készült színes édesség a koktélok szinte nélkülözhetetlen kiegészítője. Nem telhet el egy exkluzív party vagy egy különleges randi színes kandiscukor nélkül!

Hosszúsága miatt ezeket a pálcákat nagyobb pohárhoz érdemes használni. A koktélok mellett kiváló kiegészítője lehet limonádéknak, vagy akár kézműves szörpöknek is, de egy habos latte mellé helyezve is kimondottan elegáns és vidám kiegészítő. A welcome drinkek mellé egyenesen kötelező. Attól sem kell tartanod, hogy esetleg megromlik, hiszen minőségét korlátlan ideig megőrzi.

A kétszínű, hosszú kandiscukor nagyon sokféleképpen felhasználható az ételek és italok édesítéséhez és dekorálásához. Tarkasága vidámságot, életet, vibrálást ad az ételeknek és italoknak. 

Egy színes egyéniség nem éri be pusztán egy-két színnel! Neked sem kell, hiszen választhatod a vegyes színekből összeválogatott kristálypálcát! Mi is tudjuk, hogy minél színesebb valami, annál izgalmasabb és minél nagyobb a választék annál elégedettebbek a vendégek is. A vegyes színű kristály pálcákkal minden igényt könnyedén kielégíthetsz. Lehet a welcome drinked akár három színű is, mindegyiket színben tökéletesen passzoló kristály pálcával díszítheted és édesítheted.

 

Meglepheted vele magadat, vagy akár szeretteidet is, hiszen nemcsak az íze különleges, hanem a csomagolása is! Ha egy finom keleti teát, vagy egy különleges kávét szeretnél ajándékba adni, nem kérdés, hogy kell mellé néhány kristálypálca is, ami szó szerint megédesíti a pillanatot! Attól nem kell tartanod, hogy esetleg megromlik, hiszen minőségét korlátlan ideig megőrzi.

A színes kristály pálca nagyon sokféleképpen felhasználható az ételek és italok édesítéséhez és dekorálásához. Tarkasága vidámságot, életet, vibrálást ad az ételeknek és italoknak.

Hossza és tarkasága miatt kimondottan ajánljuk koktélok, kávé- és teakülönlegességek, esetleg színes limonádék mellé, akár díszítőelemként is. Egy biztos, nagyságrendekkel emeli a vendéglátás színvonalát és a vendégek élményének értékét is! Az igazi élmény értéke pedig felbecsülhetetlen! Ezt a luxus érzést adja Neked és vendégeidnek ez a különleges cukor. Hiszen a kandiscukor nem pusztán egy igényes és elegáns édesítő! A kandiscukor a luxus megélése a jelenben.

 

Abban egyetérthetünk, hogy minden koktélhoz, vagy limonádékülönlegességhez más színű elemek, díszek passzolnak. Ezért gondoltunk arra is, hogy Neked se kelljen beérned 1-2 színnel. Itt a vegyes színű kristálypálca! A külcsínnél már csak a kellemesen édes íz jobb, amelyet kölcsönöz az italunknak. Mire vársz? Rendelj gyorsan!

  

 

A termék minőségi (gyártói) paraméterei.

Additional Information
Tömeg 0,12 kg