Üzlet

SZÍNES kristálypálca – 100 db/csomag

VEGYES SZÍNŰ KANDISCUKOR, A KOKTÉLOK ÉS LIMONÁDÉK ELENGEDHETETLEN KELLÉKE!

 

A nádcukor legelegánsabb formája! A 100%-ban nádcukorból készült, manufakturális eljárással készült cukor különlegességek teák, kávék, hideg és forró italok édesítésére.

 A színes kandiscukor egyedi, speciális eljárási technikával készül manufaktúránkban. Ezek a kézműves termékek a manufakturális eljárásnak köszönhetően valóban kiváló minőségűek.

Egy darab hosszú színes kandiscukor glikémiás Indexe: 68

 

nádcukor, kockacukor, cukor, cukorshop

6 készleten

Leírás

A fapálca 15 cm hosszú, átmérője pedig 0,25-0,30 cm széles. A buzogány alakú kristályosított cukor rész hossza 4-5 cm.  A pálca teljes hossza, a cukor résszel együtt 15-16 cm.

Szexy és dögös! A legjobb minőségű nádcukorból készült színes édesség a koktélok szinte nélkülözhetetlen kiegészítője. Nem telhet el egy exkluzív party vagy egy különleges randi színes kandiscukor nélkül!

Hosszúsága miatt ezeket a pálcákat nagyobb pohárhoz érdemes használni. A koktélok mellett kiváló kiegészítője lehet limonádéknak, vagy akár kézműves szörpöknek is, de egy habos latte mellé helyezve is kimondottan elegáns és vidám kiegészítő. A welcome drinkek mellé egyenesen kötelező. Attól sem kell tartanod, hogy esetleg megromlik, hiszen minőségét korlátlan ideig megőrzi.

A kétszínű, hosszú kandiscukor nagyon sokféleképpen felhasználható az ételek és italok édesítéséhez és dekorálásához. Tarkasága vidámságot, életet, vibrálást ad az ételeknek és italoknak. 

Egy színes egyéniség nem éri be pusztán egy-két színnel! Neked sem kell, hiszen választhatod a vegyes színekből összeválogatott kristálypálcát! Mi is tudjuk, hogy minél színesebb valami, annál izgalmasabb és minél nagyobb a választék annál elégedettebbek a vendégek is. A vegyes színű kristály pálcákkal minden igényt könnyedén kielégíthetsz. Lehet a welcome drinked akár három színű is, mindegyiket színben tökéletesen passzoló kristály pálcával díszítheted és édesítheted.

 

Nagyon jó választás kávézók, éttermek, bárok számára, rendezvényszervezőknek, dekorosoknak, vagy bárkinek aki születésnapi bulit, céges rendezvényt, vagy csak egy baráti összejövetelt szervez és szeretné ezt nívósan tenni. Ezekkel színes kristály pálcákkal ugyanis minden buli édes emlék marad!

Hossza és tarkasága miatt kimondottan ajánljuk koktélok, kávé- és teakülönlegességek, esetleg színes limonádék mellé, akár díszítőelemként is. Egy biztos, nagyságrendekkel emeli a vendéglátás színvonalát és a vendégek élményének értékét is! Az igazi élmény értéke pedig felbecsülhetetlen! Ezt a luxus érzést adja Neked és vendégeidnek ez a különleges cukor. Hiszen a kandiscukor nem pusztán egy igényes és elegáns édesítő! A kandiscukor a luxus megélése a jelenben.

 

Abban egyetérthetünk, hogy minden koktélhoz, vagy limonádékülönlegességhez más színű elemek, díszek passzolnak. Ezért gondoltunk arra is, hogy Neked se kelljen beérned 1-2 színnel. Itt a vegyes színű kristálypálca! A külcsínnél már csak a kellemesen édes íz jobb, amelyet kölcsönöz az italunknak. Mire vársz? Rendelj gyorsan!

 

 

A termék minőségi (gyártói) paraméterei.

Additional Information
Tömeg 1,2 kg