Üzlet

TÖRT KANDIS/KRISTÁLYCUKOR – 1 kg

A nádcukor legelegánsabb formája! A 100%-ban nácukorból készült, manufakturális eljárással készült cukorkülönlegességek teák, kávék, hideg és forró italok édesítésére, cukrászdák kedvelt kiegészítő kelléke.

*A színes termék pontos megnevezése tört kristály.

 

Egyedi eljárási technikával készül manufaktúránkban. Ezek a kézműves termékek a manufakturális eljárásnak köszönhetően valóban kiváló minőségűek.

A tört kandiscukor rendkívül népszerű cukrászati kellék, hiszen rengeteg féle sütemény, torta és fagylalt kehely díszítére használják. Pillanatok alatt feldobhatsz vele egy egyszerű tortát, vagy egy krémes édességet. Emellett koktélok, punchok, hideg és forró italok egyedi díszítőeleme is lehet. Az édes különlegességnek már csak fantáziád szabhat határt.

A tört kristály nem pusztán édesítőszer. A tört kandiscukor az a plusz, ami minden italt különlegessé tesz és lelket önt a süteménybe!

 

 

nádcukor, kockacukor, cukor, cukorshop

Clear
Leírás
Fontos érték számunkra az emberekkel töltött idő és az, ahogyan az élet apró pillanatait együtt megéljük. Tört kandiscukor.

Meggyőződésünk, hogy a szépség és a tökéletesség a részletekben rejlik, ezért az élet minden területén szeretnénk megteremteni a stílus, a színek és az ízek harmóniáját. Ebben segít a tört kandiscukor.

A tört kandis/kristálycukor, mint egy parányi, megvillanó ékszer az öltözéken, mindig ünnepivé és kifinomulttá varázsolja a teázás és kávézás élményét.

Különleges, elegáns megjelenésével és karakteres ízével megkoronázza a családi összejövetelek, baráti beszélgetések valamint üzleti találkozók kávé- és teafogyasztását.

Gasztronómiai kellékként remekül illenek esküvők és állófogadások hangulatának fokozásához. A speciális kristályosítási technológiával, manufakturálisan készült termékek az alábbi formákban és színekben lehetnek részesei stílusos rendezvényeknek és családi eseményeknek.

Tedd stílusossá a mindennapokat emlékidéző édesítéssel.

Ha Te vagy a VÁSÁRLÓID is ilyenEK, biztosan megtalálod az egyéniségedhez legközelebb állót!

  

 

A termék minőségi (gyártói) paraméterei.