VEGYES SZÍNŰ kristálypálca - 100 db/csomag - CoffeeLovers
374
product-template-default,single,single-product,postid-374,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Üzlet

VEGYES SZÍNŰ kristálypálca – 100 db/csomag

11 834 Ft (tart. ÁFA)

Hosszú pálca legkivállóbb felhasználási területei: Tea, kávé, forralt bor, punch édesítésére illetve koktélok díszítő elemének. A színes pálcákat elsősorban az innovatív, ötletes, vidám színekben megjelenő cukrok rajongóinak javasoljuk.

Egyesével csomagolt lédig! Kartondobozban!

*A termék pontos megnevezése kristálypálca.

7 készleten

Leírás
Fontos érték számunkra az emberekkel töltött idő és az, ahogyan az élet apró pillanatait együtt megéljük.

Meggyőződésünk, hogy a szépség és a tökéletesség a részletekben rejlik, ezért az élet minden területén szeretnénk megteremteni a stílus, a színek és az ízek harmóniáját. Ebben segít a vegyes színű kandispálca.

A KRISTÁLYCUKOR pálca, mint egy parányi, megvillanó ékszer az öltözéken, mindig ünnepivé és kifinomulttá varázsolja a teázás és kávézás élményét.

Különleges, elegáns megjelenésével és karakteres ízével a vegyes kandispálca megkoronázza a családi összejövetelek, baráti beszélgetések valamint üzleti találkozók kávé- és teafogyasztását.

Gasztronómiai kellékként remekül illenek esküvők és állófogadások hangulatának fokozásához. A speciális kristályosítási technológiával, manufakturálisan készült termékek az alábbi formákban és színekben lehetnek részesei stílusos rendezvényeknek és családi eseményeknek.

Tedd stílusossá a mindennapokat emlékidéző édesítéssel.

Ha Te vagy a VÁSÁRLÓID is ilyenEK, biztosan megtalálod az egyéniségedhez legközelebb állót!

 

A termék minőségi (gyártói) paraméterei.

Additional Information
Tömeg 1.2 kg