Üzlet

Sale

XS doboz (150 db) – Kávébab alakú Eritrit

Tápérték információkért görgess lejjebb!

 

Forradalmi újdonság a manufakturális eljárással készült formára préselt eritritol! Igazi édes különlegesség, amit cukorbetegek és inzulinresztenciával küzdők is nyugodtan fogyaszthatnak, hiszen nem emeli meg a vércukorszintet! 

Édes megoldás a mindennapokra!

A fogyókúrázók számára is ínycsiklandozó lehetőség a forró tea ízesítésére, hiszen az eritrit glikémiás indexe és szénhidrát tartalma is nulla, aminek köszönhetően nem vált ki inzulinválaszt a szervezetben. A paleo, a ketogén, a candida és a 160 grammos szénhidrát diétába is könnyen beilleszthető, így tényleg bárki számára megoldást nyújt a forró italok, teák és kávék elegáns ízesítésére.

Gyerekeknek is adható, hiszen a kockacukorral ellentétben az eritrit a fogakat nem károsítja, antioxidáns tartalma viszont kifejezetten magas. Fruktóz érzékeny gyerekek és felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják, hiszen a termék 100%-ban eritritet, illetve természetes alapanyagokat felhasználva készül.

 

Soha nem volt ilyen könnyű a cukormentes táplálkozás!

A diéták többsége tiltja a cukrot, ezért az eredeményes fogyás és a gyógyulás érdekében sokan megpróbáltak lemondani az édes íz élvezetéről.Erre többé nincs szükség! Az eritrit lehetővé tette, hogy bárki büntetlenül élvezhesse a sütemények, a fagylaltok és az édes italok különleges és rendkívül finom ízvilágát.

Emelje mesteri szintre a kávézás művészetét!

Egy igazi kávégourmet minden apró részletre ad, minden korty kávéban megleli a különleges ízvilágot és az egyedi zamatot. 

A legnemesebb kávékat csak a legkülönlegesebb ízesítőkkel érdemes fogyasztani. A kávébab formára préselt eritritnél pedig nem létezik elegánsabb és egészségesebb édesítőszer!

Lepd meg vele szeretteidet és dobd fel kávézód, teázód, vagy éttermed színvonalát, kínálatát és hangulatát! Édes különlegesség, ami csodákra képes!

 

FDA és a GRAS is a legmagasabb biztonságossággal ajánlja.
A termék az alábbi színekben érhető el: Fehér

cukor, eritrit, cukor, cukorshop,

Minőségét korlátlan ideig megőrzi!

5 készleten

Additional Information
Tömeg 0.7 kg
Méretek 13 × 28 × 8 cm