Üzlet

XS doboz (150 db) – Dollár alakú formacukor

Tápérték információkért görgess lejjebb!

Forradalmi újdonság a manufakturális eljárással készült formára préselt nádcukor! Minden darab egy kockacukor méretének és mennyiségének felel meg.

Glikémiás Index: 68

 

Az egészség nekünk mindennél fontosabb, ezért ha cukorról van szó, csakis a nádcukor kerülhet szóba! Az egészségtudatos táplálkozás jegyében, minden formacukor termékünk 100%-ban nádcukorból készül!  

Édesítőszereink nemcsak formájukban, hanem színvilágukban is egyediek, különlegesek, melyek vidám és élettel teli hangulatot kölcsönöznek a kávézás és a teázás meghitt pillanataiba. Formára préselt nádcukrainkat színezéséhez kizárólag természetes anyagokat használunk, hiszen fontos számunkra, hogy termékeink minden kémiai anyagtól mentesek és egészségesek legyenek!

 

Dollár alakú formacukor a sikeres tárgyalás kulcsa!

A pénz a gazdagság, a bőség az értékesség szimbóluma, míg Amerikáról szinte azonnal a szabadság, a függetlenség és az álmok valóra váltásának lehetősége jut az emberek eszébe. A pénz szeretete és a gazdagságtudat fejlesztése, az önértékelés megerősítésére minden embernek csak a javára válhat. Ezt érdemes mindenféle módon erősíteni cégvezetőkben, üzleti partnerekben, családtagokban, vállalkozókban és alkalmazottakban. A dollár szimbóluma nem csak az anyagi gazdagságra és az érdekérvényesítő gondolkodásmódra utal. Ugyanúgy kifejezei az értékteremtést és a szellemi értékeket is. 

Dollár alakú formacukorral elérheted, hogy munkatársaid lelkesek maradjanak a sok munka ellenére! Elég hozzá egy emlékezetes kávézás!

Az érzések írják az emlékeket! Mindig azokra a pillanatokra emlékszünk jobban és élesebben, amelyekben megéltünk valamilyen fontos, meghatározó intenzív érzést! Miért ne tehetnénk emlékezetessé egy fontos üzleti tárgyalást, egy céges vacsorát, vagy akár csak egy megbeszélést partnereink, üzletfeleink számára?

 

Egy gesztus sokszor ezer szónál is többet ér! 

Egy kávé mellé helyezett dollár alakú formacukorral kimutathatjuk az alkalmazottak részére, hogy mennyire értékeljük a munkájukat, de akár bíztatásunk jelét is kifejezhetjük egy pályakezdő vagy egyetemista csaldádtag részére. A dollár alakú formacukor lehet motivációs eszköz, szeretetteljes gesztus, vagy éppen a másik értékelésének a kifejezése.

Lepd meg kollégáidat és üzletfeleidet ezzel a különleges ajándékkal, vagy dobd fel kávézód, teázód, éttermed színvonalát és kínálatát. Garantált a siker, hiszen a teázók, kávézók és cukrászdák kedvelt tárgyalási helyszínek. Egy olyan vendéglátóhely ahol több, mint tökéletes kiszolgálás mellett lehet tárgyalni, sikerre van ítélve!

Ne feledd, hogy az ördög a részletekben rejlik. A dollár alakú formacukor lehet a Te sikered titka! Rendeld meg most!

 

A termék az alábbi színekben érhető el: Zöld, Barna

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

nádcukor, kockacukor, cukor, cukorshop

Szállítási idő akár 2-3 hét is lehet!
Clear
Cikkszám: 260 Kategóriák: , Címkék: , ,
Additional Information
Tömeg 0,700 kg