Üzlet

Halloween tök formára préselt kockacukor – formacukor – Kistáska (20 db)

Tápérték információkért görgess lejjebb!

Forradalmi újdonság a manufakturális eljárással készült formára préselt nádcukor! Minden darab egy kockacukor méretének és mennyiségének felel meg.

Glikémiás Index: 68

 

Az egészség nekünk mindennél fontosabb, ezért ha cukorról van szó, csakis a nádcukor kerülhet szóba! Az egészségtudatos táplálkozás jegyében, minden formacukor termékünk 100%-ban nádcukorból készül!  

Édesítőszereink nemcsak formájukban, hanem színvilágukban is egyediek, különlegesek, melyek vidám és élettel teli hangulatot kölcsönöznek a kávézás és a teázás meghitt pillanataiba. Formára préselt nádcukrainkat színezéséhez kizárólag természetes anyagokat használunk, hiszen fontos számunkra, hogy termékeink minden kémiai anyagtól mentesek és egészségesek legyenek!

 

Ha Halloween, akkor töklámpás! Ez nem is lehet kérdés, hiszen évszázadok óta a Jack-lámpa a halloween szimbóluma. A kivájt töklámpás a hiedelmek szerint távol tartotta a gonosz szellemeket és világított a halott szellemeknek, hogy hazatalálhassanak. 

Halloween tök formára préselt nádcukor a felejthetetlen pillanatokért!

Azóta persze a vidámság a jelmezes partyk és a gyerekzsúrok nélkülözhetetlen kelléke is lett ez a különleges szimbólum, melyről ma már sokkal inkább a buli, a jó hangulat és az isteni őszi sütőtök krémleves jut eszünkbe!

Hozd be az őszi varázslatot otthonodba halloween tök formára préselt nádcukorral! Lepd meg szeretteidet különleges halloween tök formára préselt nádcukorral, vagy dobd fel kávézód, teázód, éttermed színvonalát és kínálatát.

A különleges édesítőszer a kávé ízét és még izgalmasabbá, a közös pillanatokat pedig felejthetetlenné teszi!

 

A termék az alábbi színekben érhető el: Narancssárga

Minőségét korlátlan ideig megőrzi!

nádcukor, kockacukor, cukor, cukorshop

Elfogyott

Cikkszám: 250 Kategória: Címkék: , ,
Additional Information
Tömeg 0,123 kg