XS doboz (150 db) - ZÖLD - Fenyőfa alakú formacukor - CoffeeLovers
821
product-template-default,single,single-product,postid-821,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Üzlet

XS doboz (150 db) – ZÖLD – Fenyőfa alakú formacukor

2 625 Ft (tart. ÁFA)

A Fenyőfa formájú cukrokat kávék és teakülönlegességek stílusos édesítésére ajánljuk.

EGYESÉVEL CSOMAGOLT!

5 készleten

Leírás
Kedvencünket, a Figurina formacukrot szeretném Neked bemutatni.

Stílusát színe és formája határozza meg, ezért fogyasztásakor mindig a pillanatnyi hangulatom a döntő. A fenyőfa alakú formacukor különleges szín-, és stílusvilága segít a kávézás egyedi hangulatának megteremtésében.

Közeledik a karácsony, így a kávé-, tea-, forralt bor látvány-, és ízvilágát az elkövetkező időszakban fenyőfa formájú cukrokával  tehetjük még ünnepibbé. 

Imádok kísérletezni a konyhában, néha előfordul, hogy tortáimat vagy egy jó tiramisut is ezekkel a cukorfigurákkal díszítek – nagy sikerrel.

Kézműves élelmiszerként hagyományos technológiával, magas minőségi elvárásoknak eleget téve, nádcukrot és természetes alapanyagokat felhasználva, limitált mennyiségben készülnek az ipari körülmények között gyártott unalmas kockaformákkal szemben.

Megálmodói, trendkövető, az életüket színesen és változatosan élő egyéniségeknek ajánlják, olyan fogyasztóknak, akiket az apró örömök is vidámsággal töltenek el. Nem ragaszkodnak az unalmas kocka megoldásokhoz, bátran kísérleteznek az élet minden területén.

Tedd stílusossá a mindennapokat emlékidéző édesítéssel.

Ha Te vagy a VÁSÁRLÓID is ilyenEK, biztosan megtalálod az egyéniségedhez legközelebb állót!

Additional Information
Tömeg 0.700 kg