Üzlet

Like formára préselt kockacukor – formacukor – Kistáska (20 db)

Tápérték információkért görgess lejjebb!

Forradalmi újdonság a manufakturális eljárással készült formára préselt nádcukor! Minden darab egy kockacukor méretének és mennyiségének felel meg.

Glikémiás Index: 68

 

Az egészség nekünk mindennél fontosabb, ezért ha cukorról van szó, csakis a nádcukor kerülhet szóba! Az egészségtudatos táplálkozás jegyében, minden formacukor termékünk 100%-ban nádcukorból készül!  

Édesítőszereink nemcsak formájukban, hanem színvilágukban is egyediek, különlegesek, melyek vidám és élettel teli hangulatot kölcsönöznek a kávézás és a teázás meghitt pillanataiba. Formára préselt nádcukrainkat színezéséhez kizárólag természetes anyagokat használunk, hiszen fontos számunkra, hogy termékeink minden kémiai anyagtól mentesek és egészségesek legyenek!

 

Like alakú formacukor, hogy jól induljon a nap!

A facebookról népszerűvé vált Like, a közösségi oldalak terjedésének köszönhetően ma már egyezményes jellé nőtte ki magát. Az ingerek és az ismerősöktől kapott elismerések, reakciók legnagyobb része az okostelefon közvetítésével jut el hozzánk. A Like jel ma már nemcsak egy jópofa figura, hanem egyértelmű elismerés is.

Mutasd ki tiszteleted és elismerésed jelét like alakú formacukorral! 

Lepd meg magadat, üzletfeleidet vagy akár szeretteidet ezzel a különleges, divatos ajándékkal, vagy dobd fel kávézód, teázód, éttermed színvonalát és kínálatát. Teremts önbizalommal teli légkört magad köré saját üzleti és magánéleti sikereidért. Mindezt könnyen elérheted akár egy aprónak tűnő, mégis jelentőségteljes figyelmességgel! Ez a like jel alakú formacukor!

 

A termék az alábbi színekben érhető el: Világoskék

Minőségét korlátlan ideig megőrzi!

nádcukor, kockacukor, cukor, cukorshop

*Egyedi termék, ezért a szállítási idő akár 3 hét is lehet!

Elfogyott

Cikkszám: 255 Kategóriák: , Címkék: , ,
Additional Information
Tömeg 0,123 kg