Üzlet

XS doboz (150db) – Emoji alakú Figurina formacukor

Tápérték információkért görgess lejjebb!

Forradalmi újdonság a manufakturális eljárással készült formára préselt nádcukor! Minden darab egy kockacukor méretének és mennyiségének felel meg.

Glikémiás Index: 68

 

Az egészség nekünk mindennél fontosabb, ezért ha cukorról van szó, csakis a nádcukor kerülhet szóba! Az egészségtudatos táplálkozás jegyében, minden formacukor termékünk 100%-ban nádcukorból készül!  

Édesítőszereink nemcsak formájukban, hanem színvilágukban is egyediek, különlegesek, melyek vidám és élettel teli hangulatot kölcsönöznek a kávézás és a teázás meghitt pillanataiba. Formára préselt nádcukrainkat színezéséhez kizárólag természetes anyagokat használunk, hiszen fontos számunkra, hogy termékeink minden kémiai anyagtól mentesek és egészségesek legyenek!

 

Nem vagy a szavak embere és fogalmad sincs, hogyan tudnád kifezni az érzelmeidet? Az emoji formacukor megoldja a problémádat! 

Beszéljenek a tettek a szavak helyett! Mutasd meg mit érzel emoji formára préselt nádcukorral!

Mosolyogj és a világ visszamosolyog rád! Tartja a mondás! A reggeli pillanatokra ez hatványozottan érvényes, hiszen az ébredés utáni pillanatok gyakran az egész nap hangulatát meghatározzák! Miért ne kezdődhetne egy vidám pillanattal minden reggeled? Egy kis napindító játékosság, egy huncut mosoly, vagy egy szeretetteljes ölelés teszi igazán különlegessé a reggeleket. Fogyaszd, vagy kínáld a reggeli kávét, esetleg teát emoji formára préselt nádcukorral és aranyozd be az egész napod örömteli pillanatokkal!

A kistáskában vegyesen találhatóak meg különböző hangulatot kifejező cukraink!

 

A termék az alábbi színekben érhető el: Citromsárga

Minőségét korlátlan ideig megőrzi!

nádcukor, kockacukor, cukor, cukorshop

Elfogyott

Additional Information
Tömeg 0,7 kg
Méretek 13 × 28 × 8 cm