Üzlet

Szív formára préselt kockacukor – formacukor – Kistáska (20 db)

 Tápérték információkért görgess lejjebb!

Forradalmi újdonság a manufakturális eljárással készült formára préselt nádcukor! Minden darab egy kockacukor méretének és mennyiségének felel meg.

Glikémiás Index: 68

 

Az egészség nekünk mindennél fontosabb, ezért ha cukorról van szó, csakis a nádcukor kerülhet szóba! Az egészségtudatos táplálkozás jegyében, minden formacukor termékünk 100%-ban nádcukorból készül!  

Édesítőszereink nemcsak formájukban, hanem színvilágukban is egyediek, különlegesek, melyek vidám és élettel teli hangulatot kölcsönöznek a kávézás és a teázás meghitt pillanataiba. Formára préselt nádcukrainkat színezéséhez kizárólag természetes anyagokat használunk, hiszen fontos számunkra, hogy termékeink minden kémiai anyagtól mentesek és egészségesek legyenek!

 

A felejthetetlen pillanatok titka!

A siker a részletekben rejlik! Különösen akkor, ha szívügyekről van szó! Az első randevún, egy házassági évfordulón, vagy egy valentin napi vacsorán minden apró részlet számít! A megismételhetetlen pillanatokat különleges kiegészítőkkel és édes finomsággal érdemes megpecsételni. Már csak azért is, mert az érzések írják az emlékeket. A szív formára préselt eritrittel garantált, hogy az élmény örökre édes marad!

Mutasd ki szeretetedet! Lepd meg szeretteidet és dobd fel szív formájú édesítőszerrel kávézód, teázód, vagy éttermed színvonalát, kínálatát és hangulatát! Édes különlegesség, ami csodákra képes! Ez a szív formára préselt nádcukor!

 

A termék az alábbi színekben érhető el: Fehér, Barna, Barna-Fehér, Piros, Rózsaszín, Világoskék

Minőségét korlátlan ideig megőrzi!

nádcukor, kockacukor, cukor, cukorshop

Clear
Additional Information
Tömeg 0,123 kg