Üzlet

XS doboz (150 db) – Koponya alakú formacukor

Tápérték információkért görgess lejjebb!

 Forradalmi újdonság a manufakturális eljárással készült formára préselt nádcukor! Minden darab egy kockacukor méretének és mennyiségének felel meg.

Glikémiás Index: 68

 

Az egészség nekünk mindennél fontosabb, ezért ha cukorról van szó, csakis a nádcukor kerülhet szóba! Az egészségtudatos táplálkozás jegyében, minden formacukor termékünk 100%-ban nádcukorból készül!  

Édesítőszereink nemcsak formájukban, hanem színvilágukban is egyediek, különlegesek, melyek vidám és élettel teli hangulatot kölcsönöznek a kávézás és a teázás meghitt pillanataiba. Formára préselt nádcukrainkat színezéséhez kizárólag természetes anyagokat használunk, hiszen fontos számunkra, hogy termékeink minden kémiai anyagtól mentesek és egészségesek legyenek!

 

Rockerek, romkocsmák, metalhead-ek, fesztiválok figyelem! Itt a koponya formára préselt nádcukor!

A kemény még kevés! Tedd a bulit különlegessé koponya formára préselt nádcukorral!

Egy igazi rock koncertnek, vagy egy metál házibulinak kötelező eleme a koponya, ami keménység mellett az egyediség, a különcséget és a szellemi gondolkodást is jelképezi. Nem hiányozhat hát egyetlen romkocsmában kínált kávé, tea vagy metál koktél mellől sem. 

Lepd meg magadat, vagy barátaidat ezzel a különleges egyedi ajándékkal, vagy dobd fel kávézód, teázód, éttermed, romkocsmád kínálatát. Teremts egyedi, alternatív hangulatot kedvenc szórakozóhelyeden akár egész évben!

Édes különlegesség, ami egyedivé tesz! Ez a koponya formára préselt nádcukor!

 

A termék az alábbi színekben érhető el: Zöld, Sárga, Piros.

Minőségét korlátlan ideig megőrzi!

nádcukor, kockacukor, cukor, cukorshop

Clear
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,
Additional Information
Tömeg N/A